Wij leveren in Nederland en Belgie
Veilig betalen in onze shop

Body Composition voor organisaties

Voor de gezondheidsprofessionalsnalyse

Naast Personenweegschalen en Body Composition Analyzers voor de consumentenmarkt voorziet Tanita ook de gezondheidsprofessional van kwalitatief hoogstaand bio-impedantie apparatuur.

De Body Composition Analyzers van Tanita worden wereldwijd ingezet in sportscholen, universiteiten, ziekenhuizen en verschillende gezondheidsinstellingen zoals diëtisten en fysiotherapeuten. Tanita stelt u in staat om de lichaamssamenstelling binnen enkele seconden te analyseren met een hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid.

Iedere organisatie en professional heeft andere wensen en behoeften, met deze behoeften in het achterhoofd zijn verschillende modellen ontworpen die variëren in mogelijkheden. Zo bestaat het aanbod o.a. uit medisch gevalideerde modellen die zijn voorzien van een MDD en NAWI certificering voor medische doeleinden, maar voorziet Tanita ook in makkelijk transporteerbare modellen die aansluiten op de behoeften van Personal Trainers.

Met meer dan 30 jaar ervaring als Tanita verkoper helpen wij van Weda u graag verder bij het kiezen van de juiste Body Composition Analyzer voor uw organisatie.

 
 

Weda helpt u de juiste keuze te maken

Ontdek nu waarom Tanita thuis hoort in uw organisatie

Inzicht in Progressie en Effectiviteit:
Maak de progressie van uw cliënten en daarmee de effectiviteit van uw (unieke) behandeltrajecten/ trainingsprogramma’s zichtbaar. De Body Composition Analyzers van Tanita ondersteunen u tijdens ieder consult of afspraak door binnen 20 seconden een volledige analyse te geven van de lichaamssamenstelling. De resultaten uit deze analyse zijn gemakkelijk met elkaar te vergelijken en helpt u en uw cliënten toe te werken naar hun doelstellingen.

Tijdsbesparing:
Met Bio-impedantie apparatuur van Tanita analyseert u in gemiddeld 20 seconden het gehele lichaam van uw cliënten. In vergelijking met traditionele meetinstrumenten zoals de huidplooimeter en omvangmeter bespaart u tot wel 10 minuten op uw meetprocedure.

Persoonlijk Dienstverlening:
Ieder lichaam is uniek, daarom verdient ook ieder lichaam een unieke aanpak wanneer het aankomt op gezondheidsverbetering. Tanita analyseert op nauwkeurige wijze de lichaamssamenstelling van uw cliënten en stelt u en uw collega’s in staat om behandelplannen op te stellen die voldoen aan de behoeften op individueel niveau. Hiermee stimuleert u een doelgerichte aanpak en is uw cliënt verzekerd van maatwerk.

Hogere klantretentie:
Breid uw dienstverlening uit en stimuleer uw klanten om vaker hun progressie te meten. Hiermee belicht u de positieve werking van o.a. uw (sport)faciliteiten en behandelprogramma’s en creëert u nieuwe touch-points waarop u begeleiding aan kan bieden richting de klant.

Bent u eigenaar van een fitness of gezondheidsgerelateerde instantie en wilt u meer weten over de manier waarop Tanita uw Business kan verbeteren?
Neem dan contact op via het contact formulier en ontvang persoonlijk (marketing)advies!