\
Wij leveren in Nederland en Belgie
Veilig betalen in onze shop

GRAAGGEDAAN.NL Integratie

Dankzij de nieuwe integratie met GRAAGGEDAAN.NL webshops kan je gemakkelijk vanuit je kassaweegschaal al je online bestellingen inzien en verwerken. Je hoeft hierdoor geen bestellingen meer handmatig over te typen vanaf een ander apparaat.

Over GRAAGGEDAAN.NL

Graaggedaan.nl is al jaren een gerenommeerde speler in de Nederlandse markt van e- commerce voor versspeciaalzaken. Het bedrijf is in 2018 overgenomen door het Belgische Localtomorrow NV.

De missie van Localtomorrow is om ambachtelijke versspecialisten wereldwijd met technologische oplossingen voor te bereiden op de wereld van morgen, waarin het onlinekanaal een steeds groter deel van de foodomzet opslokt.

Momenteel opereert Localtomorrow in 23 landen. De ambitie is dit aantal in de komende jaren verder uit te breiden. Door de schaal die hierdoor ontstaat, is het mogelijk de techniek achter het platform continu door te ontwikkelen.

Toonaangevende versformules als de Keurslagers, Echte Bakkers en Visgilde behoren tot de klantenkring van Graaggedaan.nl. Maar ook individueel opererende versspecialisten zijn bij Graaggedaan.nl aan het juiste adres voor gepersonaliseerde webshops en apps die betaalbaar, begrijpelijk en bewezen succesvol zijn!

Benieuwd naar praktijkvoorbeelden? Gebruik dan onderstaande linkjes naar een van de echte webshop gebouwd met Graaggedaan.nl! 

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.