Wij leveren in Nederland en Belgie
Veilig betalen in onze shop

PIGGY Integratie! 

Weeg, betaal, verzamel punten. Zo werkt een beloningsprogramma dankzij onze nieuwe integratie met Weda-schubben en POS-systemen. Weda Weegschalen is volledig geïntegreerd met Piggy – dit betekent dat je je klanten punten kunt laten verzamelen, beloningen kunt verzilveren en betalen met giftcards zonder extra toestel. Zorg voor een vlotte winkelervaring met de Piggy-integratie.

Over Piggy

Met het alles-in-één platform van Piggy versterk je loyaliteit en automatiseer je elke stap. Van spaarprogramma’s tot branded cadeaukaarten en slimme e-mailmarketing – met Piggy is het zo geregeld.

Bekijk hier de website van Piggy.

Hoe werkt het? 

Met het alles-in-één platform van Piggy versterk je loyaliteit en automatiseer je elke stap. Van spaarprogramma’s tot branded cadeaukaarten en slimme e-mailmarketing – met Piggy is het zo geregeld. 

Piggy integratie met Weda Coins 

Dankzij de Piggy integratie regel je jouw klantloyaliteit eenvoudig vanaf jouw Weda Coins devices! Hiermee is het niet meer nodig additionele hardware aan te schaffen, maar regel je het allemaal eenvoudig en snel vanaf een centrale plek

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.