Volledige grip op jouw onderneming via de slimste en snelste software voor kassa’s en weegschalen

Naast razendsnel afrekenen en wegen biedt Weda Coins een cloudplatform waarin jij de gehele back-end van jouw onderneming regelt. Beheer je artikelen, voorraad, webshop, boekhouding en nog veel meer! Nu vanaf €45,- per maand.

 

Werk Sneller en Slimmer met Weda Coins

Weda Coins is de volgende stap in de digitalisering van jouw winkel. Dankzij het gebruiksvriendelijke software systeem kan jij overal en altijd bij jouw kassa’s en weegschalen. Alle apparaten en software worden samengebracht in de Cloud met een razendsnelle totaaloplossing als uitkomst!

Een geïntegreerd systeem voor al jouw apparaten.

Dankzij het gebruiksvriendelijke software systeem kan jij overal en altijd bij jou kassa’s en weegschalen. Alle apparaten en software worden samengebracht in de Cloud met een razendsnelle totaaloplossing als uitkomst!

Waarop is Weda Coins beschikbaar: 

 • POS Terminals (kassa’s)
 • kassaweegschalen
 • Tablets (IPad/ Android)
 • Handhelds/ smartphone
 • Laptop/ computer

Onbegrensde mogelijkheden

 

 • Pinautomaten koppelen
 • Koppeling met derden
 • Uitgebreide rapportages
 • Etiketteren & Bonnenprinten
 • Koppeling met boekhoudsoftware

En nog veel meer

Benieuwd of we kunnen integreren met jouw software? Vraag het een Expert!

Een geïntegreerde oplossing voor al jouw kassa’s en weegschalen

Weda Coins is het nieuwste kassa- en weegsysteem voor ondernemers. Door het gebruik van de nieuwste PC-weegschalen en kassa’s in combinatie met onze nieuw ontwikkelde cloud software  gebruik je hetzelfde systeem op meerdere apparaten. Dit maakt het onder andere mogelijk om naast kassaweegschalen ook kassa-terminals in te zetten. Daarnaast is de software ook te gebruiken op tablets en handhelds (voor het opnemen van bestellingen voor wanneer je ook een eetgedeelte hebt). 

Dit alles wordt vanuit de Weda Coins software aangestuurd die je altijd en overal benadert via jouw laptop of computer. 

Meer dan alleen wegen en afrekenen

Naast wegen en afrekenen biedt Weda Coins de volgende stap in de digitalisering van jouw werkprocessen. Zo is het mogelijk diverse koppelingen te maken naar boekhoudsystemen, loyaliteitsprogramma’s (zoals Piggy) en is het mogelijk te koppelen naar een webshop om eenvoudig bestellingen te ontvangen en te verwerken vanuit de kassa. 

Bekijk, analyseer en verbeter!

De ingebouwde rapportage tool van Weda Coins helpt inzicht te krijgen in jouw verkoopprestaties. Zo bekijk je welke dagen voor jou het meest winstgevend zijn, krijg je snel overzicht in de best verkochte artikelen en bekijk je welke medewerkers het beste presteren. 

Pin mogelijkheden

Pinnen is tegenwoordig een must! Wij van Weda begrijpen dat en bieden daarom 3 verschillende type PIN-automaten aan, namelijk:

 

 • Vaste PIN-automaat
 • Draadloos PIN-automaat
 • Handheld PIN-automaat

Wil je meer weten over de PIN-automaten die wij als Weda aanbieden? klik dan hieronder

Koppeling met Piggy

Met het alles-in-één platform van Piggy versterk je loyaliteit en automatiseer je elke stap. Van spaarprogramma’s tot branded cadeaukaarten en slimme e-mailmarketing – met Piggy is het allemaal zo geregeld. Meer over Piggy.

Piggy integratie met Weda Coins 

Dankzij de Piggy integratie regel je jouw klantloyaliteit eenvoudig vanaf jouw Weda Coins apparaten! Hierdoor is het niet meer nodig extra hardware aan te schaffen, maar regel je het allemaal eenvoudig en snel vanaf één centrale plek.

Koppeling Graaggedaan.nl

Graaggedaan.nl is al jaren een gerenommeerde speler in de Nederlandse markt van e- commerce voor vers speciaalzaken. Het bedrijf is in 2018 overgenomen door het Belgische Localtomorrow NV.

De missie van Localtomorrow is om ambachtelijke vers specialisten wereldwijd voor te bereiden op de wereld van morgen met technologische oplossingen, waarin het onlinekanaal een steeds groter deel van de foodomzet inneemt.

Toonaangevende vers formules als de Keurslagers, Echte Bakkers en Visgilde maken deel uit van de klantenkring van Graaggedaan.nl. Maar ook individuele vers specialisten zijn bij Graaggedaan.nl aan het juiste adres voor gepersonaliseerde webshops en apps die betaalbaar, begrijpelijk en bewezen succesvol zijn!

Tafels

Heb je de mogelijkheid om klanten om bij jouw te laten zitten? Met Weda Coins kun je bestellingen op tafeltjes boeken. Dit kan via de weegschaal of kassa maar ook met handhelds. Met handhelds kun je makkelijk mensen aan tafel bedienen door de bestelling op te nemen of ze af te laten rekenen.

Overal en altijd toegang tot de achterkant van jouw winkel.

Verkrijg meer inzichten in jouw winkelprestaties met de Weda Coins analyse tool. Je bekijkt eenvoudig vanaf een mobiel, laptop of tablet in realtime hoeveel omzet je hebt gedraaid in een bepaalde periode. Ook kun je kassabonnen terugzoeken en bekijken wie binnen jullie verkoopteam het beste presteert!

Voordelen: 

 • Blijf op de hoogte van jouw verkoopprestaties en bekijk dagrapporten en weekrapporten om in te spelen op de laatste seizoenstrends
 • Optimaliseer jouw winstgevendheid met de winstmargeanalyse.
 • Bekijk welke artikelen en artikelgroepen het beste verkopen binnen jouw assortiment.
 • Motiveer en stimuleer jouw verkopers met een verkopersrapportage
 • Verbeter jouw personeelsplanning door inzicht te krijgen in de drukste momenten en hierop jouw personeelsplanning af te stemmen.
 • Zoek, bekijk en analyseer alle bonnen die zijn aangemaakt op de weegschaal

Keukenscherm

Alle bestelling in één overzicht, zodat de keuken weet wat er gemaakt moet worden! Met Weda Coins kan het. Het keukenscherm biedt de oplossing, het is makkelijk te koppelen en snel in gebruik. Met het keukenscherm mis je nooit meer een bestelling en kan de klant ook zien wanneer de bestelling klaar is. Zo hoef je niet meer moeilijk te doen met bonnetjes die verdwijnen of collega’s die de bestelling vergeten. Met het keukenscherm heb je alles in één overzicht.

Online artikelenbeheer

Het aanpassen van artikelen moet makkelijk en snel kunnen gebeuren! Met Weda Coins kun je overal op je laptop, telefoon of tablet de artikelen naar wens aanpassen, van prijs tot productinformatie en nog veel meer!

Bestellingen

Bestellingen op een papiertje opschrijven dat vervolgens kwijtraakt? Met Weda Coins is dat verleden tijd! Met Weda Coins kun je bestellingen op meerdere manieren ontvangen! Naast het plaatsen van een bestelling in de winkel of telefonisch via weegschaal of kassa, kan het ook op de volgende manieren:

 • QR-code
 • Webshop
 • Kiosk

Al deze opties komen overzichtelijk op één scherm binnen, zodat jij het overzicht behoudt en ervoor kan zorgen dat de bestelling juist verwerkt wordt!

Op de pof

Als een klant niet direct wil betalen of later nog even terugkomt, of bijvoorbeeld één keer in de week wilt betalen nadat hij aantal keren bij je heeft opgehaald, kun je een Open Bon voor relaties die je toevertrouwt gebruiken om op een andere moment te betalen. Met Weda Coins kan dit doormiddel van het gebruik van op de pof.

Kasgeldcontrole

Het tellen van munten en briefjes is verleden tijd met Weda Coins. Met Weda Coins weeg je deze gemakkelijk af en vult het systeem dit automatisch in, zodat jij direct inzicht hebt in de kasinhoud en eventuele kasverschillen.

Kasgeld controle overzicht

Facturatie

Voor zakelijke klanten die een factuur wensen, kun je de bon direct boeken op de klant. Als de klant een speciale prijsactie heeft, wordt dit direct verwerkt. De (pak)bon bij de levering toont de artikelen en de juiste prijzen. In de backoffice kun je de bonnen van de klant verzamelen en een verzamelfactuur genereren die per mail kan worden verstuurd.

Allergenen en ingrediënten

In Weda Coins kun je bij de artikelen, informatie over allergenen en ingrediënten bewaren, die vervolgens op het etiket wordt afgedrukt.

Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

 • Vinkjes zetten
 • Memo veld
 • Koppeling met Quality Guard

 

Allergie vinkjes
overzicht van cadeaubon

Cadeaubonnen

Altijd al je eigen cadeaubonnen willen uitgeven maar tot nu toe daar nog niet de mogelijkheid toe gehad? Met Weda Coins kan het! Naast cadeaubonnen is het ook mogelijk om waardebonnen uit te geven!

Boekhoudkoppeling

Weda Coins biedt meerdere mogelijkheden om makkelijk en snel de voor de boekhouding benodigde (verkoop)informatie te verkrijgen. Een speciaal ontwikkelde Boekhoudrapportage maakt het mogelijk om bijvoorbeeld één per maand de omzetgegevens te printen of te exporteren naar Excel, om vervolgens te importeren.

De nieuwste en meest krachtige kassaweegschalen

Speciaal geselecteerd voor de food ondernemer.

De Weda CS-2100  Kassaweegschaal 

Specificaties:

 • 12 inch bedieningsscherm
 • 12 inch klantscherm
 • 32GB SSD
 • Optioneel: dubbele printer en scanner

De Weda CS-2200  Kassaweegschaal 

Specificaties: 

 • 15 inch bedieningsscherm
 • 15 inch klantscherm
 • 128GB SSD
 • Optioneel: dubbele printer en scanner

Probeer Weda Coins Gratis!

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.