Service waar je u tegen zegt

Bij Weda maken we je het ondernemen graag gemakkelijker. Met een kassa en/of weegoplossing, helemaal afgestemd op jouw behoeften. En met service waar je van op aan kunt. Zodat jij efficiënt en zonder omkijken je bedrijf kunt runnen.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Vul het onderstaande contactformulier in.

Stel ons je vraag:

Je ontvangt normaal gesproken binnen één werkdag onze reactie.

Naam:
Algemene Voorwaarden:(Vereist)

Verstand van zaken

We weten waar we over praten. We doen wat we zeggen. En wat we doen, doen we goed. Omdat expertise, klantgerichtheid en betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel staan. Onze mensen hebben verstand van zaken. Onze eigen zaken, maar ook die van jou. Daardoor begrijpen wij hoe cruciaal een betrouwbare kassa en/of weegoplossing voor jouw onderneming is. En denken we met je mee alsof het om ons eigen bedrijf gaat. Die manier van werken zorgt er al vele jaren voor dat we de verwachtingen van onze klanten waarmaken. Vaak zelfs overtreffen.

Wij staan voor je klaar

Staat jouw bedrijf voor een uitdaging? Dan maken wij daar onze uitdaging van. Ook als die verder gaat dan het kassa en weegsysteem zelf. Of je nu een vraag hebt over de keuze, plaatsing en gebruiksmogelijkheden van de kassa en en weegschaal, de integratie met bestaande systemen, of een service- of onderhoudsvraagstuk. Onze adviseurs en technisch specialisten staan voor je klaar. Heb je een storing of een (dringende) vraag? Bel ons dan op 035 – 695 50 55.