Wij zijn Weda

Verloopt het afreken en weegproces in jouw bedrijf al gesmeerd? Dan heb jij vast die snelle en nauwkeurige kassa en/of weegschaal waar je altijd van op aan kunt, en die precies kan wat jij nodig hebt om jouw klanten goed te bedienen. Of kan jouw business nóg soepeler draaien als daar eens iemand goed over meedenkt?

Bij Weda doen we niet anders. Al sinds 1948. Wij begrijpen het belang van een snelle en betrouwbare kassa- en weegoplossing. En we begrijpen jouw behoefte als ondernemer. De kassa en weegoplossing die jij nodig hebt, hebben wij allang gevonden.

De beste kassa en weegoplossing 

Overal kom je Weda tegen! Dankzij onze ruime ervaring kennen wij de markt als geen ander. En vanuit onze vindingrijkheid en handelsgeest ontdekken we als eerste de nieuwste mogelijkheden en technieken.

Je vindt bij ons een uitgebalanceerd assortiment. Overzichtelijk en tegelijkertijd ruim genoeg om zeker te weten dat jouw ideale systeem erbij zit. Met keuze uit meerdere, zorgvuldig geselecteerde merken en types met uiteenlopende specificaties. Van conventioneel tot multifunctioneel. En van standalone tot volledig backoffice-geïntegreerd. Zit jouw oplossing er toch niet bij? Dan verzorgen we die graag op maat. Samen met jou.

Bestellen, offerte en advies

De meest toegepaste modellen voor retail gebruik vind je op deze website. Inclusief de belangrijkste productkenmerken. Veel weegsystemen zijn direct te bestellen in onze webshop. Voor de andere varianten vraag je heel eenvoudig een offerte aan. Wil je meer weten? Laat dan je contactgegevens achter of bel met onze adviseurs: 035 – 695 50 55

Goed gekeurd

Ons belangrijkste keurmerk is de aanbeveling door onze klanten. Jullie goedkeuring weegt voor ons zwaarder dan ieder officieel keurmerk. Toch zijn we ook trots op onze certificering van erkend keurder, verleend door NMi Certin B.V.

Weda kan alle merken weegschalen kalibreren (controleren op gewicht). Bovendien zijn al onze technische medewerkers bevoegd te handelen volgens artikel 7 van de Metrologiewet en bij onderhoud en/of reparaties gemachtigd de verzegeling te verbreken en opnieuw aan te brengen. Ook kunnen wij voor de door ons geleverde weegschalen geschonden merktekens en verzegelingen opnieuw aanbrengen als deze voldoen aan de eisen gesteld zoals in artikel 7 van de Metrologiewet (Erkenning Erkende Keurder, conformiteitsbeoordeling).