Gratis verzending vanaf €75,-
Wij leveren in Nederland en Belgie
Veilig betalen in onze shop

Over ons

Weda is distributeur en importeur van een compleet leveringsprogramma aan weegapparatuur.

Reeds in 1948 werden de eerste weegschalen voor de industrie en klokweegschalen voor winkelbedrijven, markt- en ambulante handel door Weda gefabriceerd. Deze klokweegschalen worden sinds enige tijd niet meer geproduceerd, maar u vindt ze nog wel terug in de diverse supermarkten en groentewinkels vanwege de nostalgische en ambachtelijke uitstraling.

In de loop der jaren is door de technische vooruitgang aan de uitvoering van de weegschalen wel het een en ander veranderd. Deze mechanische weegapparatuur is inmiddels reeds lang vervangen door geavanceerde elektronische en software gestuurde weegschalen met oog voor design en ergonomische aspecten.

Een compleet aanbod aan weegapparatuur

Weda is importeur van Avery Berkel (detailhandel en industrie), Tanita (professionele, consumenten en medisch goed gekeurde body composition analyzers), (Sartorius) Laboratorium precisie balansen en Graef (Snijmachines).

Weda is innovatief en oplossingsgericht. Het brede assortiment biedt een lijn van conventioneel tot de nieuwste generatie weegapparatuur.

De belangrijkste modellen kunt u op deze website vinden, waarbij de meest essentiële gegevens worden vermeld. Als u meer informatie wenst, neemt u dan contact op met de afdeling Verkoop van Weda. (Tel: 035 – 69 55 055)

Erkende Keurder

Weda heeft een erkenning van Erkende Keurder, verleend door NMi Certin B.V. 

Alle technische medewerkers van Weda zijn bevoegd te handelen volgens artikel 7 van de Metrologiewet en bij onderhoud en/of reparaties gemachtigd de verzegeling te verbreken en opnieuw aan te brengen.

Tevens kan Weda voor de door haar eigen geleverde weegschalen ook geschonden merktekens en verzegelingen opnieuw aanbrengen nadat deze heeft voldaan aan de eisen gesteld zoals in artikel 7 van de Metrologiewet (Erkenning Erkende Keurder, conformiteitsbeoordeling).

Weda kan alle merken weegschalen kalibreren (controleren op gewicht).