\
Wij leveren in Nederland en Belgie
Veilig betalen in onze shop

Omruilen, retourneren & garantie

Een artikel retourneren

In de volgende gevallen kunt u een of meerdere artikelen/ bestellingen bij ons retourneren:

  • retourneren binnen het wettelijke bedenktermijn van 14 dagen (herroepingsrecht)
  • retourneren indien wij een verkeerd of defect artikel hebben geleverd (garantie)

Indien u gebruik wilt maken van deze service adviseren wij u onderstaande informatie goed door te lezen.

14 dagen herroepingsrecht

Wij bieden een bedenktermijn van 14 dagen op uw aankoop. Binnen deze periode is het mogelijk een product zonder enige opgave van reden te retourneren, mits ongebruikt in de originele en onbeschadigde verpakking. Wanneer deze 14 dagen zijn verstreken is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de herroepingsrecht.

Let op: voor software- pakketten en programma’s, outlet artikelen en tweedehands artikelen gelden afwijkende voorwaarden. 

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij Weda een defect of verkeerd product heeft geleverd. In dit geval dient u direct contact op te nemen met onze klantenservice.

Daarnaast bent u verantwoordelijk voor eventuele schade aangedaan aan de retourzending aan Weda. .

Terugbetaling

Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen en gecontroleerd op de legitimiteit van de retourzending (artikel is ongebruikt in originele verpakking en is binnen 14 dagen geretourneerd), zullen wij contact met u opnemen over de restitutie van het initiële aankoopbedrag en eventuele verzendkosten. Gewoonlijk vindt de terugbetaling van uw initiële aankoopbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending plaats.

Defect/ gebrekig product (garantie)

Heeft u een product bij ons aangeschaft dat defect of gebrekkig is binnen het garantietermijn van het desbetreffende artikel? Dan is dit volgens de wet een ondeugdelijk artikel. In dit geval heeft u recht op een nieuw product of een reparatie. Neem direct na constatering van het gebrek of defect contact op met onze klantenservice.

  • Let op: wanneer u ten onrechte een artikel aan ons terugstuurt dat niet voldoet aan de garantievoorwaarden dan zijn wij genoodzaakt de verzendkosten naar u toe in rekening te brengen.
  • Let op: op outlet- en tweedehands artikelen zijn andere voorwaarden van toepassing. 

Retour aanvragen

  • Geef hier uw order- of factuurnummer op.
  • Geef een korte toelichting over de aanleiding van uw retourzending.