Weda Coins – Pin

Weda Coins biedt een verscheidenheid aan PIN-automaat opties om te voldoen aan de verschillende behoeften van winkels en bedrijven.

  • Vaste PIN-automaat
  • Draadloos PIN-automaat
  • Handheld PIN-automaat

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert!

Vaste PIN-automaat

Dit vaste PIN-automaat is gekoppeld aan de kassa. Via een ethernetkabel is deze PIN-automaat verbonden met internet om te communiceren met de kassa, de weegschaal en de bank. Omdat deze PIN-automaat kassa-gekoppeld is, kan deze vast worden gemonteerd op de balie, zodat de klant zijn kaart gemakkelijk kan gebruiken en indien nodig de PIN kan invoeren (of de PIN-pas kan invoeren). Je hoeft zelf de PIN-automaat niet meer aan te reiken, waardoor deze langer meegaat en netjes blijft. Er komen geen PIN-bonnen uit dit PIN-automaat, wat papier bespaart.

Draadloos PIN-automaat

Ook is er een mobiele PIN-automaat beschikbaar die gekoppeld is aan de kassa, maar ook los kan worden gebruikt. Dit moet echter vooraf worden geconfigureerd. Deze PIN-automaat werkt via wifi en heeft een accu, wat handig is als een ethernetkabel en stroom niet goed beschikbaar zijn. Het is belangrijk dat de accu goed en volledig is opgeladen. Het is vermeldenswaardig dat een bekabelde verbinding betrouwbaarder is dan een wifi-verbinding. Met deze PIN-automaat kan een pinbon worden geprint.

Handheld PIN-automaat

De Weda Kassa-Pin handheld is een combinatie van een kassa en PIN-automaat in één apparaat. Via wifi is deze kassa en pin verbonden. Deze PIN-automaat kan ook alleen als PIN-terminal worden gebruikt.

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.