Normaliter kijken wij net als u uit naar de verschillende vakbeurzen die plaatsvinden aan het einde van het kalenderjaar. Deze beurzen zorgen voor een gezonde interactie tussen leverancier, tussenhandel en klant om de nieuwste noviteiten en technologieën met elkaar te delen. Vanwege het coronavirus zijn deze evenementen helaas niet mogelijk, maar daarom willen wij niet stil blijven zitten!

Wij nodigen u dan ook graag persoonlijk uit tijdens onze VIP Dagen die plaatsvinden tussen 12 en 23 oktober. 

Tussen 12 en 23 oktober willen wij op een (corona)verantwoorde manier onze showroom, werkplaats en kantoor openstellen voor u als klant. U ontvangt hierbij een korte rondleiding door ons nieuwe pand en wordt in de tussentijd op de hoogte gebracht van de nieuwste noviteiten op gebied van:

– Wegen, weegschalen en weegsystemen
– Wegen en afrekenen
– Etiketteren, labelen
– Software en integratie mogelijkheden
– Nieuwste generatie weeg/check-out systemen
– Winkel digitalisering en automatisering.

Daarnaast is ons complete assortiment te bewonderen (weegschalen van klein tot groot) en krijgt u de kans om direct vragen te stellen of een product uit te proberen!

*Gericht op retail, detailhandel, ambulante handel en (food)industrie!

 

Wat kunt u verwachten:

  • Een warm ontvangst met een hapje en een drankje of een goede kop koffie!
  • Rondleiding door ons gerenoveerde pand en een stukje geschiedenis over wegend Nederland en de ontwikkeling van de eerste mechanische (Weda) weegschalen op de Nederlandse markt!
  • Een bezichtiging van ons assortiment en uitleg over de nieuwste noviteiten en ontwikkelingen op het gebied van wegen, etiketteren, afrekenen en aansluitende software en integratie mogelijkheden! U kunt eventueel zelf uw voorkeur aangeven over welke onderwerpen u informatie wilt ontvang
  • De mogelijkheid om te sparren en ideeën uit te wisselen met een van onze productexperts

Hoe gaan we om met de coronamaatregelen?

Tijdens het evenement zullen we er alles aan doen om de maatregelen vanuit het RIVM zo goed mogelijk op te volgen. De belangrijkste maatregelen die wij hebben getroffen:

  • Werken met tijdsvakken van anderhalf uur
  • Maximaal aantal gasten van 5 personen per tijdvak
  • Eenrichtingsverkeer door het pand
  • Wij houden ons allen aan de algemene 1,5 meter regelgeving

Voor een volledig overzicht van maatregelen opgesteld door het RIVM refereren wij graag naar de volgende webpagina: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/adviezen-werk-vrije-tijd/generiek-kader-coronamaatregelen

 

Hoe meld ik mij aan? 

Indien u geïnteresseerd bent kunt u een dag en een moment uitkiezen tussen 12 en 23 oktober. We werken met tijdsvakken van anderhalf uur en er mogen maximaal 5 gasten tegelijkertijd deelnemen in een tijdvak.

Wilt u graag uw beschikbaarheid opgeven? Dat kan via onderstaande knop of u kunt een mail sturen naar info@weda-com.bearwithus.nl of bellen via: 035 6955055.

Zodra wij uw beschikbaarheid hebben ontvangen nemen we binnen 24 uur contact met u op, om de datum en het tijdstip te bevestigen.