Weda Coins – Bestellingen

In Weda Coins worden al je bestellingen op één plek verzameld! In de weegschaal zie je alle bestellingen bij elkaar voor een goed overzicht, waardoor je snel en makkelijk de bestellingen klaar kunt maken.  

Bestelling kun je invoeren in de kassa en weegschalen, maar ook op je laptop. Op deze manier kun je bestellingen die telefonisch worden doorgegeven, in de winkel worden gemaakt, of per mail binnenkomen snel invoeren in Weda Coins. Zo hoef je geen losse papiertjes meer te gebruiken en ben je nooit meer iets kwijt.

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert!

Naast de bestellingen via de weegschaal, kassa of telefonisch zijn er nog meer opties tot het binnenkrijgen van bestellingen

Kiosk

Hoe handig is het als klanten zelf hun bestellingen kunnen invoeren op een kiosk in jouw winkel, vooral tijdens drukke lunchuren. Alle bestellingen komen direct op het keukenscherm, zodat je snel de bestellingen kunt verwerken.

Je kunt zelf bepalen hoe groot de kiosk is; je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een tablet. Dus voor ieder budget is er een oplossing. Klanten kunnen afrekenen aan de PIN-automaat. Je hoeft alleen nog maar de bestelling te verwerken en aan de klant te geven.

Webshop

Je kunt eenvoudig een webshop toevoegen aan je website. Door een link op jouw website te plaatsen, kom je in je eigen, volledig geïntegreerde webshop terecht. Alle bestellingen die klanten maken, komen in het besteloverzicht. Zelfs kunnen bestellingen voor vandaag direct naar je keukenscherm worden verzonden. Snel en gemakkelijk!

QR-Code

Je kunt je eigen QR-code tonen in je winkel of op de markt. Jouw klanten kunnen deze QR-code scannen en op hun eigen telefoon een bestelling maken en afrekenen.

Probeer het zelf:

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.