Weda Coins – Boekhoudkoppeling

Weda Coins boekhoudkoppeling stroomlijnt jouw boekhouding met een scala aan handige rapporten. Deze functie biedt verschillende manieren om snel en eenvoudig de benodigde (verkoop)informatie te verkrijgen voor je boekhouding.

Een op maat ontwikkeld Boekhoudrapportage is een van de opties. Dit rapport maakt het mogelijk om bijvoorbeeld maandelijks de omzetgegevens te printen of te exporteren naar Excel. Van daaruit kunnen ze vervolgens gemakkelijk worden geïmporteerd in je boekhoudpakket. Bovendien biedt Weda Coins de mogelijkheid voor automatische koppelingen naar populaire boekhoudpakketten zoals SnelStart, Exact, Twinfield en andere, allemaal op basis van maatwerk.

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert!

Weda Coins Boekhoudkoppeling omzet per BTW rapport

Boekhoudoverzicht

Met de boekhoudkoppeling krijg je een totaaloverzicht voor de boekhouding. Dit rapport geeft alle benodigde informatie voor je boekhouding, waaronder:

  • Omzet per artikelgroep
  • Af te dragen van de verschillende BTW-tarieven
  • Contante verkoop
  • PIN betalingen
  • Verkoop op rekening/nog af te rekenen bedragen

Efficiëntie

Dankzij handige filteropties kun je eenvoudig de periode instellen, bijvoorbeeld maandelijks, en hoef je slechts enkele getallen over te nemen in je boekhoudprogramma. Ook is het mogelijk om het rapport naar Excel te exporteren en vervolgens te importeren in je boekhoudpakket. Bovendien biedt Weda Coins boekhoudkoppeling een dagelijks rapport dat automatisch naar jou en je boekhouder kan worden gemaild.

Wil je meer weten over de beste oplossing voor jouw boekhouding? Praat dan met een expert en ontdek hoe Weda Coins jou kan helpen met zijn geavanceerde boekhoudkoppeling.

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.