Weda Coins – Cadeaubonnen

 

Weda Coins biedt een handige oplossing voor het uitgeven van cadeau- en waardebonnen, waarmee je jouw klanten een extra voordeel kunt bieden. Naast het aanbieden van cadeaubonnen, kun je ook waardebonnen uitgeven aan klanten die het verdienen.

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert!

overzicht van cadeaubon

Cadeaubonnen

Met Weda Coins kun je zelf eenvoudig cadeaubonnen uitgeven via het systeem. Wanneer een klant een cadeaubon komt afrekenen, ontvang je een unieke code van het systeem. Deze code kan bij een volgend bezoek van de klant worden gebruikt, en het systeem houdt automatisch bij hoeveel er nog van de cadeaukaart gebruikt kan worden. Zo kun je jouw klanten een flexibele en gemakkelijke manier bieden om van hun cadeau te genieten.

Waardebonnen

Naast cadeaubonnen kun je ook waardebonnen uitgeven met barcode via Weda Coins. Het proces is eenvoudig: scan de nieuw uit te geven waardebonnen, voer het bedrag in en reken af. Bij het afrekenen hoef je alleen nog maar de barcode op de waardebon te scannen, waardoor het afrekenproces soepel en efficiënt verloopt.

Met deze geïntegreerde oplossingen van Weda Coins hoef je je geen zorgen te maken over het beheer van cadeau- en waardebonnen. Het systeem biedt een overzichtelijk beheer en zorgt ervoor dat zowel jij als je klanten optimaal kunnen profiteren van deze extra service.

Wil je meer weten over hoe Weda Coins jou kan helpen bij het beheren van cadeau- en waardebonnen in jouw bedrijf? Neem contact op met een expert en ontdek de mogelijkheden!

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.