Weda Coins – Facturatie

Weda Coins biedt een uitgebreide oplossing voor facturatie, met speciale focus op zakelijke klanten. Je kunt bonnen direct toewijzen aan klanten, wat het facturatieproces vereenvoudigt. Ook worden speciale prijsacties direct verwerkt, wat leidt tot nauwkeurige facturatie.

 

De (pak)bon bij levering toont alle relevante informatie, inclusief de artikelen en de juiste prijzen. In de backoffice van Weda Coins kun je eenvoudig alle bonnen van een klant verzamelen en een verzamelfactuur opstellen. Deze factuur kan vervolgens snel en gemakkelijk per e-mail worden verstuurd, waardoor het facturatieproces verder wordt versneld.

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert!

Hoe werkt het?

In de backoffice worden alle bonnen overzichtelijk samengevoegd, waardoor je gemakkelijk het overzicht kunt behouden. Hierdoor is het ook mogelijk om alle bonnen per klant te bekijken en van daaruit te factureren. Dit zorgt voor een gestroomlijnd facturatieproces en voorkomt verwarring met andere bonnen.

 

Factuur

Met Weda Coins de lay-out van je factuur volledig aanpassen naar eigen smaak, zodat het perfect aansluit bij je huisstijl. Als een klant altijd een bepaalde korting krijgt, kun je dit eenvoudig instellen, zodat de korting automatisch wordt verrekend op de factuur. Daarnaast maakt Weda Coins het eenvoudig om betalingen te volgen, wat bijdraagt aan een vlot en georganiseerd facturatieproces.

Wil je meer weten over hoe Weda Coins jou kan helpen met facturatie? Neem contact op met een expert en ontdek alle mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.