Weda Coins – Piggy-integratie

Weda Coins heeft een naadloze integratie mogelijk gemaakt met Piggy, waardoor je klanten kunnen profiteren van een beloningsprogramma zonder gedoe. Met deze integratie kunnen klanten punten verzamelen, beloningen inwisselen en zelfs betalen met giftcards. Allemaal rechtstreeks vanuit de Weda Coins! Het biedt een vlotte winkelervaring, waarbij klanten worden aangemoedigd om terug te keren en loyaliteit te tonen.

Over Piggy

Piggy is een alles-in-één platform dat gericht is op het versterken van klantenloyaliteit en het automatiseren van elke stap van het proces. Van spaarprogramma’s tot gepersonaliseerde cadeaukaarten en effectieve e-mailmarketing. Piggy maakt het eenvoudig om klanten te betrekken en te belonen voor hun loyaliteit.

Bekijk hier de website van Piggy.

Hoe werkt het? 

Dankzij de integratie met Weda Coins kunnen bedrijven hun klantloyaliteit gemakkelijk beheren vanaf hun bestaande devices, zonder dat er extra hardware nodig is. Dit betekent minder gedoe en meer efficiëntie in het belonen van klanten en het stimuleren van herhaalde aankopen.

Met Piggy kunnen klanten punten sparen bij elke aankoop. deze punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor beloningen zoals kortingen, gratis producten of exclusieve aanbiedingen. Dit moedigt niet alleen herhaalde aankopen aan, maar creëert ook een gevoel van waardering bij de klanten! wat de klantenbinding versterkt.

Piggy integratie met Weda Coins 

Het integreren van Piggy met Weda Coins is een slimme zet voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun klanten te binden en te belonen. Het stelt hen in staat om een effectief beloningsprogramma te implementeren zonder extra complexiteit, en tegelijkertijd een betere winkelervaring te bieden aan hun klanten.

Kortom, met de Piggy-integratie van Weda Coins kunnen bedrijven profiteren van een krachtig beloningsprogramma dat klanten aantrekt en betrokken houdt. Het is een win-win situatie voor zowel bedrijven als klanten, waardoor de relatie tussen hen wordt versterkt en de omzet wordt verhoogd.

Weda Coins Piggy-integratie

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.