Weda Coins – Keukenscherm

Het Weda Coins Keukenscherm is een waardevolle toevoeging aan elke keuken of bakkerij, waardoor het beheer van klantbestellingen naadloos verloopt. Met dit praktische touchscreen houd je moeiteloos al je bestellingen overzichtelijk bij. Met slechts een simpele tik markeer je gereedstaande producten, waardoor zowel het personeel als de klanten direct weten wanneer alles gereed is. Bovendien kunnen bestellingen gemakkelijk worden afgesloten met behulp van een vlaggetje en een vinkje.

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert!

Het Weda Keukenscherm

Pick-up scherm

Een bijkomend voordeel is het handige Pick-up scherm, dat beschikbaar is naast het keukenscherm. Zodra de keuken de bestelling gereed heeft, kan de volledige bestelling direct worden afgerond en klaargemaakt voor afhaling. Dit draagt bij aan een efficiëntere workflow en een verbeterde klantenservice.

Weda Pick-up scherm

Uitklapbare Bonnen

Bovendien zijn de bonnen op het scherm eenvoudig uitklapbaar, waardoor je meer details kunt bekijken, zoals de gewenste ophaal- of bezorgtijd van de klant, evenals de naam van de klant. Dit helpt bij het organiseren van bestellingen en zorgt voor een vlotte afhandeling.

Met verschillende touchscreen formaten beschikbaar, variërend van 15 inch tot 22 inch, kun je het keukenscherm aanpassen aan de behoeften van jouw keuken. Ontdek de mogelijkheden van het Weda Keukenscherm en verbeter de efficiëntie van jouw keukenworkflow. Wil je meer weten over de beste oplossing voor jouw bedrijf? Praat dan met een expert en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Weda uitklapbare bonnen

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.