Weda Coins – Op de Pof

Weda Coins biedt een handige oplossing genaamd “Op de Pof” voor klanten die later willen betalen. Met een open bon kunnen vertrouwde relaties gemakkelijk op een later moment afrekenen. Dit systeem zorgt voor overzicht in zowel de weegschaal als de kassa, met een herkenbaar symbool voor goede relaties: een handdruk.

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert!

Hoe werkt het?

Je kunt snel en eenvoudig een open bon aanmaken voor klanten die later willen betalen. Geef de bon een naam of omschrijving voor gemakkelijke identificatie.

Overzicht op de Pof

In het “Op de Pof” overzicht vind je alle open bonnen, waarvan je er ook weer één kunt openen op de weegschaal of kassa. Dit maakt het mogelijk om producten toe te voegen of af te rekenen wanneer de klant terugkomt.

Deze flexibele betalingsmethode biedt gemak voor zowel jou als je klanten. Wil je meer weten over de beste oplossing voor jouw bedrijf? Vraag het dan een expert en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.