Weda Coins – Rapportage

Weda Coins rapportage biedt een uitgebreid assortiment aan rapportages die nuttig zijn om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in wat er allemaal gebeurt op de weegschaal. Deze rapporten zijn online beschikbaar vanaf het Coins dashboard, zodat je ze overal kunt bekijken, waar je ook bent, zelfs op je telefoon!

Voordelen:

  • Blijf op de hoogte van jouw verkoopprestaties en bekijk dagrapporten, weekrapporten en anticipeer op de laatste seizoenstrends.
  • Optimaliseer jouw winstgevendheid met de winstmargeanalyse.
  • Bekijk welke artikelen en artikelgroepen het beste verkopen binnen jouw assortiment.
  • Motiveer en stimuleer jouw verkopers met een verkopersrapportage.
  • Verbeter jouw personeelsplanning: verkrijg inzicht in de drukste momenten en stem jouw personeelsplanning hierop af.
  • Zoek, bekijk en analyseer alle bonnen die zijn aangemaakt op de weegschaal.
 

Benieuwd wat voor jouw de beste oplossing is? vraag het een expert! 

Weda Coins rapportage analytics tool
Marge per artikel groep

online rapportages voor omzet, uur en marge

Er zijn ook rapportages die je mogelijk kent van oudere weegschalen, zoals omzet per artikel en omzet per uur, maar dan online. Het voordeel van Coins is dat je eenvoudig kunt filteren op dag of week. Je hoeft dus geen uitgeprinte rapportages te bewaren, want de data blijft gewoon bestaan, en je hoeft alleen maar de periode te selecteren om het in te zien! Als je bij artikelen de inkoopprijs hebt ingesteld, dan zijn er ook rapportages over je marge beschikbaar en kun je zien welke artikelen de meeste marge binnenbrengen!

 

Boekhoud rapportage

Er zijn rapportages beschikbaar die je boekhouding makkelijker maken en laten zien hoeveel belasting je betaalt per categorie (0%, 9% of 21%). Als je meerdere locaties hebt, dan zijn er filters zodat je ze kunt vergelijken en kunt kijken welke het beste loopt. Dat en nog meer is allemaal mogelijk met de rapportages van Weda Coins!

BTW tabel

Vraag een demo aan

Ontdek het gemak van Weda Coins. De demo geeft jouw direct toegang tot een persoonlijke winkelomgeving waarin je kennis kunt maken met de onbegrensde mogelijkheden van Weda Coins.  

Vul je gegevens in:


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.